Cautare

3919 de rezultate pentru "antena 1 pitesti spectacol facultatea de sport" (3.29 secunde)
Andreea Cretulescu paraseste postul Realitatea TV, vineri fiind ultima sa zi in postura de angajat la televiziunea din cadrul trustului de presa Realitatea-Catavencu, dupa cum a declarat chiar jurnalista. Potrivit Andreei Cretulescu, decizia de a pleca de la Realitatea TV este una "personala".
Pe site-ul Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (Universitatea din Bucuresti) a fost postat un anunt "In memoriam Ferenc Vasas". Reprezentantii Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii din Bucuresti au anuntat pe siteul institutiei ca Ferenc Vasas a decedat la varsta de 73 de ani.
Istoricul calarasean Constantin Tudor a publicat pe pagina sa de Facebook, un text emotionant intitulat:
Turneul european sustinut de PAULA SELING & OVI pentru promovarea piesei PLAYING WITH FIRE, care va reprezenta Romania la finala Eurovision de la Oslo, la sfarsitul lunii mai, continua. Paula Seling & Ovi s-au bucurat de succes in Bulgaria, Macdeonia si Turcia.
Soprana MEDIANA VLAD si pianista ANDREEA DOBIA Un spectacol de RADU GHEORGHE Coordonarea muzicala: TIBERIU OPREA, VALENTIN MOLOMAN, DAN STEFANESCU Spectacol pentru tineri de la 14 ani; ... 1 h 45 min.
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
sa se traseze intr-un numar finit de pasi un patrat cu aria egala cu cea a cercului. ... un loc, materiale de constructie Se cere:
Constanta va avea parte de un eveniment deosebit de impresionant care nu este doar o simpla prezentare de moda, a declarat ieri, in sala de conferinte a Hotelului Iaki, Alessandro Mazzini, regizorul evenimentului denumit "Moda e musica sotto le stelle", ce va avea loc sambata, 19 iulie a.c.
La eveniment au luat parte sefii tuturor institutiilor publice din judetul Gorj, fostii primari, viceprimari si functionari cu rang inalt care si-au desfasurat activitatea in cadrul Primariei Targu Jiu, precum si invitatii din orasele infratite Lauchhammer, din Germania, Yambol, din Bulgaria, si Nis, din Serbia, cu care urmeaza sa se semneze protocolul de infratire.
Vineri, 18 ianuarie, de la ora 14:30, in Cafeneaua Verona (Strada Arthur Verona 13-15) are loc lansarea albumului ADA MILEA "ALCOOL", dupa Ioan Muresan.
Aproximativ 2000 de persoane au participat joi, pe 6 iunie, la concertul extraordinar Taxi de la Arenele Romane. Vremea a tinut cu trupa, astfel incat niciun strop de ploaie sau vreun nor nu s-au ivit.
Maestrul Benone Sinulescu a decis sa se alature campaniei "Suflete de Aur - Stele pentru o viata de copil", intregind seria actorilor si muzicienilor de geniu care au acceptat sa urce probono pe Scena Mare a Teatrului National din Bucuresti, pentru un spectacol-colecta de fonduri in beneficiul Danielei Costache, o fetita careia destinul i-a adus, prea devreme, cumpene de viata.
Malaele isi face bar in Centrul Vechi, cu banii din "Las Fierbinti" Horatiu Malaele (61 de ani) e unul dintre cel mai bine platiti actori si regizori din Romania. Doar pentru rolul din serialul "Las Fierbinti", difuzat de PRO TV, primeste 1.500 de euro pe episod.
Cel mai cunoscut tenor al zilelor noastre concerteaza duminica, 15 Decembrie 2013 la Romexpo, (Pavilion Central), pentru prima oara intr-o Gala de Craciun!
Pe 14 martie 2014 au avut loc la Bucuresti cele doua reprezentatii sustinute de elevii lui Michael Flatley - Lord Of The Dance. Mii de spectatori au putut vedea si aplauda spectacolul ce este numit "o minune a lumii moderne".
In cadrul recitalului de la METALHEAD Meeting 2014 bis din data de 27 septembrie, trupa GOD promite un show cu totul iesit din comun. "Am deci sa urcam stacheta si sa integram in spectacol, pentru intaia oara pe scena metal din Romania, luptatori Daci!
Revelion 2015 in Piata Constitutiei din Bucuresti Miercuri, 31 decembrie 2014, de la ora 21:00, Primarul General Sorin Oprescu invita bucurestenii la petrecerea de Revelion HaHaHappy New Year!, care se organizeaza pentru a 7-a oara consecutiv in Piata Constitutiei din Bucuresti.
Concerte in aer liber si petreceri cu staif la Parlament sau la Opera Revelionul pentru bucuresteni inseamna, ca in fiecare an, distractie in aer liber, la concerte sustinute de artistii momentului si spectacole de focuri de artificii, dar si petreceri deja traditionale, precum cea de la Opera Nationala, sau pe cale sa devina o traditie, cum este cea de la Parlament.
Fascinantul spectacol produs de Michael Flatley - Lord Of The Dance” revine in tara noastra in aceasta toamna cu o noua surpriza!
8 - 10), va avea loc premiera oficiala a musicalului Chirita la Iasi de Roman Vlad, cu participarea marii actrite STELA POPESCU in rolul principal.
google-analytics.com